Subscribe to RSS Feed

Firat att ha jobbat i två månader

Dec 10th, 2013 by Admin

Idag är det precis två månader sedan jag började mitt nya jobb. Jag blev jätteglad när de ringde mig och ville att jag skulle komma på en intervju då jag sökt liknande jobb ett bra tag utan framgång. Eftersom jag blev rekryterad via ett rekryteringsföretag vad det de som först kontaktade mig och även hade den första intervjun. Eftersom de tyckte att jag var en av de bättre kandidaterna valde de sedan att jag skulle gå vidare i intervjuprocessen och jag fick då göra en till intervju, men denna intervju inkluderade även personal från företaget som jag nu jobbar för. Hela processen från början till slut kändes väldigt proffsig och det märktes att de hade mycket kunskap vad gäller rekrytering.

För att fira dessa två månader av arbete så bjöd jag på fika på jobbet. Jag köpte en pistagelängd på Ica, men hade även bakat hallongrottor som jag tog med. Tyvärr så blev inte hallongrottorna speciellt fina, men de smakade ganska bra. Jag såg förresten i en artikel att det finns studier som visat att hallon har avgiftande egenskaper och potentiellt även kan förebygga cancer. Betyder det att mina hallongrottor kanske till och med var nyttiga? Ni kan läsa hela artikeln här och bilda er egen uppfattning.

 

 

Leave a Reply