Subscribe to RSS Feed

Lyxigt gästbadrum

Nov 30th, 2013 by Admin

Mina föräldrar ska nu till vintern renovera sitt gamla och sunkiga gästbadrum. De vill renovera badrummet ganska modernt och med vitt kakel som grund. Det var jag som tipsade och sa att de skulle ha vitt, eftersom det är stilrent och ser fräscht ut då. Eftersom det är gäster och bekanta som ska använda badrummet vill de att det ska vara ganska neutralt inrett för att falla de flesta i smaken.

Pappas farbror har jobbat som kaklare för ett företag som erbjuder badrum i Stockholm och föreslog naturligtvis att vi skulle köpa kaklet från deras företag. Han är nu själv pensionerad, men säger att det finns många duktiga personer som jobbar där och kan hjälpa dem.

För att ge en lite lyx- och spakänsla har de även tänkt matcha med vinröda handdukar, många stearinljus och några lättskötta krukväxter. Det är bara mintchokladen på kudden som saknas då. Min mamma skulle även vilja ha svarta och vita golvplattor, eftersom hon hade det i sitt barndomshem. Pappa är väl däremot inte så himla brydd hur det ser ut, huvudsaken att det blir färdigt och att det kommer vatten ur alla kranar. Då tycker han att det duger. Jag tänker själv ge dem en egengjord lampa i present till deras bröllopsdag som jag tror kommer passa bra i deras nya badrum. Lampskärmen var väldigt lätt att göra då jag följde anvisningarna i det här videoklippet.

Leave a Reply